Milarian Boneka Seks TPE Puas Ti Langkung Ti 2000 Model

Anjeun tiasa sacara bébas cocog sirah sareng awak boneka séks pikeun nyiptakeun anjeun sorangan Boneka cinta TPE. Kauntungannana realistis kami TPE boneka nyata atra, di hiji sisi, eta manglaku ka kahirupan sex. Di sisi anu sanés, urang beuki ningali ukuran kahirupan anu kualitas luhur Boneka séks TPE ogé bisa dipaké pikeun nepikeun kaakraban.

Némbongkeun 1-60 hasil 361

  • Boneka seksi
    Boneka séks super realistis  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • Boneka séks ageung  TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin pang populerna
      TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin awak pinuh  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin pang populerna
    bonéka cinta nyata  TAMPILAN Gancang
  • jeng bonéka cinta
    boneka kelamin montok  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • Boneka séks rumaja
    boneka kelamin ngora  TAMPILAN Gancang
  • boneka séks siga hirup
    boneka séks ukuran hirup  TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin affordable
    boneka cinta murah  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin paling realistis
    boneka séks siga hirup  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka séks siga hirup
    boneka sex cinta nyata  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang

Boneka séks TPE tiasa dipanjangkeun dugi ka 5.5 kali panjangna. Sipat ieu nyumbang kana suppleness na softness. Hasilna, TPE mangrupikeun bahan anu lumayan populér pikeun barang-barang sapopoé ogé sabab tiasa dianggo pikeun ngadamel barang-barang anu gaduh fitur sapertos karét tapi masih ngagunakeun efisiensi téknik cetakan suntikan ayeuna sabab tiasa saluyu sareng bentuk anu henteu teratur nalika dipanaskeun. Hal ieu ngajadikeun eta leuwih ekonomis pikeun ngawangun jeung reshape.
Urang ayeuna bakal ngaliwat pro sareng kontra anu langkung spésifik tina TPE.

Kaunggulan tina TPE Boneka Cinta

Boneka séks TPE parantos kéngingkeun popularitas anu luhur dina taun-taun ayeuna, seueur kusabab béaya rendahna. Elastomer termoplastik murah pisan pikeun ngahasilkeun sareng boneka séks, janten, hargana murah. Ogé, béaya rendah ieu sanés hartosna kualitas goréng, ku kituna masihan kauntungan tambahan. TPE genep boneka éta counterparts plastik maranéhanana pikeun versi langkung mirah. Konsumén condong nengetan aranjeunna salaku langkung diaksés sahingga ngaluncurkeun kaluar tina rak langkung gancang tibatan boneka anu sanés.

Rarasaan tina TPE Boneka Seks

Duanana TPE sareng silikon mangrupikeun bahan anu lemes, janten duanana ampir sami dina tingkat realismena, ngan ukur bédana. Tapi lamun urang nuju ngawangkong ngeunaan realisme jeung fitur lifelike, boneka sex silicone boga leungeun luhur, sabab industri silicone geus tumuwuh sarta refined kusabab téknologi anyar dina taun panganyarna.

Boneka séks silikon gaduh heunceut anu paling halus sareng bagian awak anu sanés. Sareng industri TPE aya dina fase ngembangna, janten TPE genep boneka henteu didefinisikeun saé sapertos silikon tapi tetep gaduh sentuhan realistis pikeun penampilanna. Salaku conto, angkat tina cangkir B ka Piala C dina boneka bahan silikon karasaeun langkung realistis tibatan boneka bahan TPE.

boneka TPE anu smoother tur hébat dina kabaran ti counterparts Silicone maranéhna, nu mangrupa alesan naha aranjeunna pikaresep; aranjeunna ngarasa jeung kasampak leuwih alam ti silicone. Bahan anu dianggo pikeun nyiptakeun boneka séks TPE ogé fleksibel sareng henteu ngan ukur lemes. Nyatana, teu aya posisi séks sareng boneka séks TPE anu anjeun teu tiasa gaduh. Boobs na butts maranéhanana wobble bulak-balik mun anjeun goyang nya mudik salila sex sabab leuwih alami. Anjeun pasti ningali éta sareng langkung resep milarian tetempoan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Lain hal alus ngeunaan TPE genep boneka, aranjeunna dijieun hypoallergenic. Dasarna hartosna yén kulit anjeun henteu tiasa alérgi kana éta sanajan anjeun nganggo éta tanpa panyalindungan. Pabrikan mastikeun yén boneka éta aman pikeun dianggo ku manusa.