kategoriKatégori

Dunya Aneh sareng Endah tina Boneka Cinta Anime

Éta tiasa dianggo dina sababaraha cara sareng posisi anu béda

Salah sahiji fitur anu paling hébat nyaéta yén éta tiasa dianggo dina sababaraha cara sareng posisi anu béda. Bonéka-boneka éta ngagaduhan sirah, panangan, sareng suku anu tiasa dipindah-pindahkeun, anu hartosna aranjeunna tiasa ngalaksanakeun fantasi naon waé. Aranjeunna tiasa séks nangtung atanapi linggih. Éta sadayana didamel janten awét pisan sahingga ampir henteu aya larangan dina cara anjeun ngagunakeunana. Malah aya video Drop Test dimana anjeun tiasa ningali kumaha tangguh hal-hal ieu. Lamun boneka Anjeun geus ruksak salila playtime, ulah salempang; lolobana pausahaan ngajual suku cadang awak misah.

Penampilan realistis boneka cinta anime: Fitur hébat séjén ngeunaan boneka cinta ieu nyaéta tampilan anu réalistis. Perhatian kana detil nalika nyiptakeun unggal boneka luar biasa sareng nunjukkeun nalika anjeun ningali hiji jalma. Sanaos henteu sadayana bakal satuju kana pernyataan urang salajengna, urang ngarasa yén upami boneka séks ukuran hirup katingalina sapertos jalma nyata (nyaéta, upami katingalina sapertos batur salian ti pamajikan anjeun), maka éta bakal ngaleungitkeun bagian tina tujuanana. sabab kadang lamunan ngurangan kanyataan!

Aranjeunna awét langkung lami

Naha anjeun henteu benci nalika anjeun kéngingkeun cocooan énggal anu saé teras rusak? Seueur perusahaan nganggo bahan anu murah, tapi kusabab seueur bagian anu béda-béda anu ngabentuk boneka cinta - éta langkung mahal pikeun nyiptakeunana. Tapi, boneka kelamin langkung mirah teu hartosna aranjeunna kirang awét ti high-end boneka kelamin. Parios pituduh kami ngeunaan kumaha carana terang naha boneka séks énggal anjeun didamel tina bahan anu murah atanapi henteu terhormat. Upami perusahaan henteu nyarioskeun ka anjeun sabaraha hargana atanapi dimana bagian awakna asalna, kamungkinan anu anjeun mésér nyaéta kualitas rendah. Ieu tiasa bahaya pisan sabab anjeun bakal nganggap yén sadaya kaulinan ieu moal dianggo pikeun eksploitasi seksual jangka panjang - tapi éta henteu salawasna leres!

Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan STD, anu penting pisan dina cocooan séks sapertos kieu

Kahiji, cocooan ieu dijieun tina plastik, nu mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun mastikeun yén maranéhna teu Harbour sagala baktéri nu teu dihoyongkeun. Kadua, produk ieu tiasa disinfeksi pinuh ku pemutih, janten anjeun terang teu aya kamungkinan inféksi baktéri dina tungtung anjeun. Katilu sareng tungtungna, anjeun moal kedah hariwang ngeunaan ngahaja hubungan séks sareng boneka ngabeledug. Boneka ieu ngan saukur kaulinan inflatable anu tiasa dianggo ku lalaki nyalira atanapi sareng pasangan; aranjeunna henteu anatomis bener (jadi euweuh vibrator dina heunceut dieu) tapi maranéhna geus cukup deukeut jeung awéwé nyata yén éta teu kudu jadi masalah sagala nu loba pikeun maranéhanana kabetot dina ngagunakeun éta salaku pendamping salila masturbasi atawa ulin sex.

Anjeun tiasa nyimpen éta di mana waé tanpa aya anu mendakan naon éta saleresna

Anjeun tiasa nyimpen boneka cinta anime anjeun ampir dimana waé. Teu aya anu bakal terang naon éta leres! Tambih Deui, anjeun teu kedah hariwang ngeunaan éta kakeunaan sinar panonpoé atanapi kaayaan cuaca anu ngarusak. Kanyataanna, anjeun tiasa tetep disumputkeun dina tetempoan polos upami anjeun hoyong-handapeun simbut, contona. Ngan pastikeun Anjeun nyabut sakabéh baju na saméméh ngalakukeun kitu. Éta ogé sia ​​noting yén sababaraha urang resep ngagantung boneka maranéhanana ti kait dina tembok maranéhanana. Tapi ati-ati ku éta; Seueur jalma nyarankeun ngagunakeun pancing tinimbang senar sabab senar tiasa ngarecah sareng ngantunkeun tanda permanén dina boneka anjeun.

Aranjeunna teu kedah tanggal dinner, pilem peuting, jsb ngan pikeun senang sareng anjeun.

Salah sahiji hal karesep kuring ngeunaan boneka cinta anime nyaeta aranjeunna teu merlukeun sakabéh éta. Anjeun ngan ukur tiasa calik sareng bersantai di payuneun layar komputer atanapi TV sareng ningali anjeunna berinteraksi sareng anjeun. Anjeunna langkung mirah tibatan awéwé asli, ogé! Éta geulis Heboh, Jigana. Tambih Deui, ngajadikeun hubungan jarak jauh langkung gampang sabab anjeun tiasa ngobrol sareng anjeunna dina obrolan pidéo iraha waé anjeun hoyong. Éta karasaeun anjeunna aya sareng anjeun nalika anjeunna henteu leres-leres aya! Manehna pernah complains ngeunaan dinten goréng atawa nanaon kawas éta. Bagian anu pangsaéna nyaéta terang yén nalika anjeun ngalakukeun hubungan seks sareng anjeunna, éta bakal pikasieuneun!