kategoriArtikel bonéka séks Artikel boneka séks silikon

Kumaha miara Boneka Seks TPE

Seueur pamilik boneka nempatkeun bonekana dina sukuna (upami nganggo Kaki nangtung) teras ngadengdekeun kana témbok anu dilapis pikeun nyimpen. Pribadi, kuring henteu percanten yén ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyimpen boneka anjeun kanggo waktos anu lami sabab éta tiasa nyababkeun karusakan gabungan dengkul kana boneka anjeun. Tapi, sababaraha pamilik boneka gaduh […]

kategoriArtikel boneka séks silikon

Kumaha Daur Ulang Boneka Seksual Realistis

Tong hariwang, mangrupikeun tujuh cara anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun atanapi nyingkirkeun boneka TPE silikon eksplisit séksual anjeun tanpa katingali sapertos pembunuh atanapi psikopat. Sadar yén pilihan anu leuwih pajeulit nalika urang ngaléngkah. Sateuacan urang teuleum ka jero, hayu urang tingali alesan anu paling populér naha anjeun […]

kategoriArtikel boneka séks silikon

Kumaha Mangpaat Boneka Seks Realistis

Ieu mangrupikeun pituduh pamungkas anjeun pikeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan gaduh boneka séks ti mimiti ngabungkus dugi ka ngabersihan saatos maén sareng sadayana di antawisna - ieu mangrupikeun hiji-hijina pituduh anu anjeun peryogikeun. Baca di dieu pikeun 10 tip pikeun miara boneka anjeun, beberesih. éta, sareng kumaha carana ngadamel boneka anu asih dina sagala rupa […]

kategoriArtikel boneka séks silikon

Naha Boneka Seks beurat pisan

Upami anjeun milih boneka kelamin melengkung anu ageung, anjeunna bakal langkung beurat tibatan anu langkung ipis dina jangkungna anu sami. Aya kamungkinan sababaraha rumus anu béda anu sayogi pikeun produsén. Boneka TPE pikeun séks dibentuk nganggo campuran thermoplastic sareng Elastomer. The thermoset of silicone digolongkeun nu cures. Duanana beurat alatan dénsitas luhur maranéhanana. Skeletal nambihan […]

kategoriArtikel boneka séks silikon

Kumaha Nyimpen Barang Anjeun dina Cara Rahasia Boneka Seks Komik

Anjeun resep terang naon anu tiasa dilakukeun ku boneka panyimpen pikeun ngajagaan boneka kelamin anjeun sacara efektif. Sabenerna teu aya metode anu idéal pikeun nyimpen boneka karesep anjeun. Cara anjeun nempatkeun boneka anjeun gumantung kana karesep anjeun. Upami anjeun gaduh rohangan di handapeun ranjangna, aranjeunna langkung resep nempatkeun boneka deui kana […]

kategoriArtikel boneka séks mini Artikel boneka séks silikon

Naha Silikon atanapi TPE Bahan Boneka Seks Anu Langkung Saé?

Kontras jeung awéwé, hiji boneka seksual teu nyieun loudly na berate. Aranjeunna kalibet dina paguneman basajan, tapi dirancang pikeun ngalengkepan tugas basajan kawas atawa wrapping leungeun maranéhna sabudeureun boga maranéhanana dina sayang. Tugas saderhana sapertos kieu masihan kesan milik lalaki. Sababaraha lalaki, anu parantos maju pikeun ningali robot ieu […]