Mésér Rupa-rupa Boneka Seks Silikon Méwah dina HYDOLL

Dibandingkeun sareng bahan boneka séks anu sanés, boneka séks silicone leuwih realistis jeung refined, sahingga enhancing persépsi pamaké. Kotektak Pilihan anu paling realistis Boneka Cinta Silikon Ayeuna.

Némbongkeun 1-60 hasil 97

  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • Boneka séks diuk dina sofa
    Boneka séks kutang hideung  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang

Naon Dupi Silicone Sex Boneka?

Boneka cinta silikon pikeun dijual didamel tina silikon, bahan polimér jieunan anu karét, tahan panas, sareng sayogi dina sababaraha bentuk. Éta mangrupikeun bahan anu serbaguna kalayan seueur pasipatan sareng kagunaan, kalebet spatula dapur, teethers orok, sareng payudara buatan pikeun bedah kosmetik. Boneka séks silikon parantos lami-lami sareng parantos kabuktosan janten kualitas anu paling luhur.

Karét silikon nyaéta karét anu kuat pisan anu tiasa didamel lemes pisan sareng stabil ngaliwatan metode persiapan sareng tiasa nahan bentuk aslina sanajan dina tekenan anu ekstrim. Éta ogé haneut sareng beresih sabab henteu ngaréaksikeun sareng seueur kontaminasi. Biasana dianggo dina implants médis. Hal ieu dicirikeun ku résistansi kana suhu anu luhur.

Téknologi manufaktur pikeun silikon parantos ngalaman seueur parobihan dina sababaraha taun ka pengker (sapertos kerangka logam boneka séks silikon réalistis) sareng téknologi parantos ningkat sacara dramatis. Silikon nyaéta karét silikon anu dicampurkeun jeung karbon, hidrogén, jeung oksigén.