Boneka Seks Torso Big Sale Dimimitian $59 Dikirim Ti CA, AS

Upami anjeun hoyong boneka kelamin teu beurat teuing, Anjeun bisa meuli hiji Bonéka séks. Leuwih ti éta, éta ampir satengah harga hiji boneka kelamin ukuran pinuh. Janten naha henteu? Kéngingkeun boneka séks satengah awak atanapi burit kaulinan séks, bawa kahirupan séks anjeun langkung pikaresepeun.

Némbongkeun sakabéh hasil 11

  • Boneka seksi
    Boneka séks super realistis  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka sex cinta nyata
    boneka séks kahirupan nyata  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • Séép
    Realistis Ass  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang

Naon Dupi Boneka Seks Torso?

Boneka Seks Torso mangrupikeun kaulinan séks anu ngarangsang awak awéwé sareng lalaki, kalebet simulasi dildo, butts, payudara, heunceut, sareng boneka séks satengah awak. Bonéka séks Torsos ogé katelah boneka cinta pendamping seksual. Aranjeunna sintétik kaulinan kelamin kawas manusa nu geus dijieun pikeun nyadiakeun pelesir seksual jeung sosobatan. Dina ngan ngeunaan sagala cara, aranjeunna dijieun kasampak kawas lalaki atawa awéwé. Éta diciptakeun pikeun katingali luar biasa kalayan junks anu leres ditempatkeun dina tempat anu leres, tina kurva awakna dugi ka nipples sareng alat kelamin anu katingali realistis. Kiwari, awak anu paling umum nyaéta cocooan séks burit gedé, boneka anal, boneka séks suku, sareng boneka séks satengah awak. Sedengkeun pikeun jenis kelamin, aya awak kelamin awewe jeung awak kelamin lalaki. Sedengkeun pikeun bagian awak, aya dildo awak, masturbasi awak, boneka anal, jeung boneka pussy. Sedengkeun pikeun bahan, aya TPE / TPR / Silicone bonéka séks kelas médis. Sedengkeun pikeun beurat, nu populér leuwih 20 lbs pussy jeung burit jeung 50 pon pussy jeung burit.

Mangtaun-taun saatos munculna boneka séks silikon, jalma-jalma kedah peryogi produk anu langkung saé, langkung gampang dibawa, sareng langkung gampang pikeun ngabersihan.

Bonéka satengah panjangna, naha aya anggota awak wungkul sirah jeung awak, leungeun, awak jeung sirah, awak handap jeung suku wungkul, atawa butut wungkul, aranjeunna sadayana mibanda ciri umum yén maranéhna boga anggota awak teu lengkep, jadi Ieu disebut. Bonéka Seks. Kusabab cheapness na lightness produk ieu, éta ogé dipikawanoh ku masarakat.


Naha Kuring Kudu Milih Boneka Seks Torso?

Boneka seks torso ngabogaan loba kaunggulan, sababaraha di antarana nyaéta:

Hargana langkung mirah

Kauntungannana pangbadagna tur paling atra tina a bonéka kelamin nyaeta harga. Kusabab naon anu anjeun mésér ngan ukur bagian tina boneka séks, biaya produksi sareng biaya transportasi bakal ngirangan, janten hargana bakal murah pisan. Sanaos anjeun ngan ukur ngagaleuh bagian awak, kuring yakin yén bagian anu anjeun mésér mangrupikeun bagian karesep anjeun, anu tiasa dibandingkeun Cup masturbasi langkung saé. Ngabogaan bagian tina hiji awéwé nyata ngajadikeun kapentingan anjeun hadé. Ieu hébat méakkeun kirang dina hal pangalusna!
Harga anu murah hartosna anjeun tiasa ngagaleuh boneka anu tiasa dibuang di gigireun awak, ngalaman parasaan anu béda, sareng ngahémat artos. Ieu bener pilihan pangalusna.

Ukuran Kacida Merenah

Kalayan awak boneka séks, anjeun henteu kedah mikir milarian rohangan anu langkung ageung pikeun nyimpen éta kusabab ukuranana leutik. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan rohangan anu cocog pikeun nyimpen éta, sababaraha diantarana tiasa dibawa sareng anjeun. Upami anjeun ngagaleuh boneka séks full-body, antukna anjeun kedah mésér sababaraha kotak khusus pikeun nyumputkeunana, sapertos sofa sareng konci sareng ranjang kalayan fungsi panyimpen. Ieu teu expenses leutik. Awak boneka séks didamel tina TPE atanapi bahan silikon anu sami sareng langkung gampang dibersihkeun.

Beurat torek

Sakumaha anu kasebut di luhur, nyaéta bonéka kelamin lacks bagian awak, jadi eta leuwih leutik batan boneka kelamin ukuran pinuh, nu hartina beurat bakal pisan hampang. Kusabab éta hampang, anjeun bakal langkung santai nalika séks sareng anjeun tiasa ngalakukeun langkung postur. Anjeun teu kedah nyekel boneka teuas nalika nyieun cinta, sarta anjeun moal ngarasa capé sanggeus nyieun cinta, sabab bener lampu sarta bisa gampang dibawa ka kamar mandi pikeun beberesih, nu pohara merenah. Tambih Deui dua passages matak di jero pisan pikabitaeun

Pilihan langkung

Lamun hiji boneka kelamin awak teu bisa minuhan kabutuhan Anjeun, Anjeun bisa milih meuli dua bonéka kelamin, milih dua torsos béda, sarta harga maranéhanana ogé affordable. Contona, Anjeun bisa milih suku boneka kelamin, atawa ngan butts badag, atawa ngan breasts jeung heunceut juicy jeung saterusna.

Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nyobian sareng nyingkirkeun kamar tidur anu pikaboseneun. Béda bonéka kelamin sarta pangalaman béda téh sadayana worthwhile. Sumawona, ngagaleuh sababaraha bonéka séks langkung praktis tibatan nyéépkeun sababaraha rébu pérak pikeun boneka awak pinuh.

Cecekelan hadé

Awak boneka séks kudu boga umur. Sanajan henteu, hiji poé anjeun bakal hoyong ngaganti eta ku nu anyar, lajeng buang nu heubeul. Ieu ogé hiji kaunggulan badag tina awak boneka kelamin. Nalika rék ngabersihkeun, kusabab ukuranana leutik, éta gampang pikeun nanganan, teu saperti boneka kelamin, éta pisan laborious pikeun nanganan.


Kumaha Pilih Boneka Seks Anjeun Sorangan?

Upami anjeun énggal kana ieu, kami umumna nyarankeun yén anjeun mimiti nyobian boneka séks anu ukuranana langkung alit, sapertos boneka. Bonéka Seks. Boneka jinis jinis ieu henteu ngan ukur cocog pikeun pemula, tapi ogé pikaresepeun pikeun pamaén anu ngalaman.
nu bonéka kelamin awak, dibandingkeun sareng jinis boneka séks anu sanés, gaduh harga anu berpatutan, gampang dioperasikeun, fitur anu langkung hampang. Gumantung kana kahoyong palanggan, kami nyarankeun pilihan di handap ieu.
1. Mimitian ku ukuran béda tina breasts jeung imbit, breasts umumna badag pakait jeung burit badag, breasts leutik pakait jeung burit leutik nu kasampak leuwih ngagabung.
2. Mimitian ti struktur, lamun teu resep Torso Sex Kaulinan ngan boga bujur, pasar oge boga leungeun atawa boga pingping. Ieu bisa ditempo yén watak teu jeung anggahotana pisan robah-robah, dasarna bisa minuhan sabagéan ageung konsumén anu boga pangabutuh béda.
3. Ti beurat, dina Boneka Seks Torso kaca rinci produk, bakal jelas nembongkeun parameter beurat baku, lamun bener teu bisa manggihan, anjeun tiasa ngahubungan layanan palanggan online. Hayu aranjeunna ngalakukeun sésana pikeun anjeun.