Boneka Sex Realistis, masihan anjeun pangalaman anu langkung saé tibatan awéwé geulis

Boneka Sex Realistis gaduh penampilan nyata, sosok anu langkung panas, sareng langkung pikaresepeun tibatan budak awéwé asli. Ngawangun sareng ngaropea anjeun Boneka Seks realistis kalawan rupa-rupa awak seksi sarta rupa-rupa rupa geulis.

Némbongkeun 1-60 hasil 260

  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • Boneka séks ageung  TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin pang populerna
      TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin awak pinuh  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin pang populerna
    bonéka cinta nyata  TAMPILAN Gancang
  • jeng bonéka cinta
    boneka kelamin montok  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • Boneka séks rumaja
    boneka kelamin ngora  TAMPILAN Gancang
  • boneka séks siga hirup
    boneka séks ukuran hirup  TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin affordable
    boneka cinta murah  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin paling realistis
    boneka séks siga hirup  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka séks siga hirup
    boneka sex cinta nyata  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang

Boneka Seks Realistis pilihan pangsaéna anjeun

Boneka séks anu réalistis nyaeta kualitas super luhur, super geulis, sarta super seksi boneka kelamin, aranjeunna pohara populér. Éta katingalina sami sareng jalma nyata tapi langkung sampurna tibatan jalma asli, gaduh awak anu langkung sampurna, sareng gaduh penampilan anu tiasa disaluyukeun.
Rupa-rupa ras sareng rupa-rupa gaya ngamungkinkeun anjeun ngalaman parasaan anu teu tiasa dihontal dina kanyataan.

Sejarah Pangwangunan

Boneka Sex realistis modern mimiti muncul di Jerman sareng Jepang dina ahir 1930-an. Awalna, aranjeunna utamana dipaké pikeun tujuan militér. Jepang dipaké dina kapal selam angkatan laut. Boneka séks anu réalistis dina waktos éta muncul dina lingkungan dimana ngan ukur lalaki anu tiasa ngabebaskeun jalma sacara séksual. Dina taun 1950-an, boneka Sex anu réalistis dijual di pasar Jerman salaku cocooan séks, sareng desain na malah ngainspirasi Ruth Handler pikeun nyiptakeun budak awéwé budak awéwé-boneka Barbie. Dina taun 1970-an, boneka Sex realistis has mimiti muncul di Jepang; dina 1990s, tékstur boneka Sex realistis éta ngadeukeutan ka kulit manusa nyata, tapi maranéhanana masih dihijikeun nepi ka touch. Dina waktos anu sami, sababaraha pabrik nyobian ngadamel boneka kalayan tulang, tapi pangaruh produkna henteu nyugemakeun. Dina taun 2000-an, boneka anu diproduksi di Jepang palsu sareng nyata, sareng sentuhanna caket sareng kulit manusa nyata.
Salaku revolusi dina sajarah produk kelamin, penemuan Boneka Seks Realistis mawa kahirupan anyar pikeun produk séks. Boneka Sex realistis diciptakeun nalika perang. Salila Perang Dunya Kadua, pikeun nyegah soldadu Jérman ti keur senang jeung awéwé "non-Arya katurunan" di zona penjajahan 5, sarta pikeun nyegah panyebaran panyakit kelamin dina tentara Nazi, kapala nagara Nazi Hitler pribadi diangkat ka. komandan SS Himmler pikeun cicingeun ngembangkeun hiji jenis boneka Realistis Sex kalawan struktur fisiologis bikang sarupa, pikeun ngagentos kabutuhan urgent sahiji tentara Jerman. Hitler ogé ngungkabkeun syarat-syarat anu khusus pikeun boneka Seks anu réalistis ieu dina waktos éta, "Anjeunna kedah gaduh sadaya penampilan seksi anu dipiboga ku budak awéwé ngora, khususna, kulit anu cerah, rambut emas, panon biru, sareng jangkungna 1.76 méter. , Biwir montok jeung payu montok.”
Sanajan kitu, alatan bom Sekutu of Dresden, dimana éta Boneka Sex Realistis pabrik processing lokasina, rencana, nu dianggap salaku luhur-rusiah, maot. Saatos éta, Amérika Serikat nyalin rencana ieu nalika Perang Vietnam sareng nyayogikeun sajumlah ageung boneka Sex anu realistis pikeun prajurit Amérika garis hareup, anu meunang pujian ti para prajurit.

Naha boneka urang realistis?

Dina tahap ieu, aya dua bahan anu dipaké pikeun nyieun Boneka Seks Realistis, Bahan TPE sareng bahan silikon. Boneka Seks Realistis anu didamel tina bahan TPE gaduh kauntungan anu saé dina harga sareng gaduh kaunggulan anu hébat dina darajat mobilitas anggota awak, janten jalma gaduh rasa realisme anu luhur. Boneka séks sanés anu didamel tina bahan silikon gaduh langkung rinci tibatan boneka TPE. Anjeun malah tiasa ningali pori-pori boneka, anu nyata pisan.
Unggal boneka téh handmade, sarta artis bakal ngagambar rinci pikeun boneka sangkan boneka kasampak leuwih nyata.
Sababaraha boneka ditiron hiji-ka-hiji ngagunakeun modél Sensasi Web nyata geulis tur seksi. Saatos fine-tuning, blemishes ngaleungit tina boneka, nyieun boneka leuwih sampurna ti jalma nyata jeung saluareun kanyataanana.
Aya koleksi badag tina Boneka Seks Realistis ngaliwatan toko internét kalawan sababaraha fitur nyieun tur meunangkeun godaan tinggi leuwih organ sénsitip dina awak. Sanaos seueur toko online anu sayogi pikeun nganteurkeun boneka séks pikeun pangguna anu béda, seuseueurna palanggan resep angkat ka toko dewasa Irlandia kusabab ayana boneka séks anu béda dina sababaraha warna sareng gaya. Kalolobaan boneka kelamin dijieunna tina karét lemes, nu mere godaan pikeun ngagunakeun eta.
Dina situs wéb ieu, anjeun tiasa mendakan langkung seueur Boneka Seks Realistis pikeun lalaki, awéwé, pasangan, sarta leuwih ku kituna anjeun bisa kalayan gampang milih boneka pangalusna dina waktu anu singget ti ramatloka ieu. Ngabogaan masturbasi mangrupa pilihan katuhu pikeun minuhan kahayang seksual Anjeun jadi Anjeun kudu manggihan toko pangalusna pikeun mesen boneka seksual ngarasakeun senang jeung hiburan jeung pelesir nyata pikeun peuting. Ngagunakeun boneka delivers pelesir nyata jeung endah ka klien.

Jieun Boneka Seks Realistis

Hayu atuh ngenalkeun ka anjeun produksi boneka kelamin realistis.

1: Tulang.

Ieu mangrupikeun tahap anu munggaran sareng penting pisan pikeun ngadamel boneka séks. Mobilitas mangrupikeun sarat penting pikeun ngaevaluasi naha boneka ieu mangrupikeun boneka nyata. Tulang mangaruhan mobilitas boneka séks sareng naha éta tiasa ngadukung beurat sadayana boneka séks. Sacara umum, struktur logam anu simulasi tulang manusa dianggo, anu cukup réalistis. , Tapi harga éta beurat bakal beurat

2: Ngabentuk.

Saatos gaduh rorongkong, awak sareng kulit boneka séks mangrupikeun prosés ngabentuk awak. Pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda, kami geus dihasilkeun rupa-rupa bonéka séks realistis tina jangkungna béda jeung busts béda. Kami geus nyieun rupa-rupa model. Saatos tuang, bahan khusus sapertos kulit tiasa dianggo. Saatos tuang, anjeun tiasa tenang ngadagoan boneka séks pikeun ngawangun. Lajeng, pikeun nyugemakeun realisme boneka kelamin, kuring mimiti nyaluyukeun rinci sangkan boneka kelamin leuwih realistis. Lajeng aya warna kulit. Urang bakal peta warna kulit boneka jeung warna nu customer diaku nurutkeun pangabutuh customer, nu deukeut pisan jeung warna kulit jalma nyata.

3: sirah.

Bagian terakhir awak anu dilebetkeun dina prosés produksi sadayana bonéka séks realistis nyaeta sirah, nu napel dina awak geus kabentuk. Tapi ieu ngan lumangsung nalika jalma nu jawab ngalukis beungeut rengse pagawean. Artis anu tanggung jawab raray kedah tiasa pinuh ngahasilkeun deui sadaya fitur anu dipénta ku klien, sapertos warna panon, bentuk biwir, makeup, sareng sajabana. Upami nasabah hoyong langkung realistis, rambut, alis, sareng rupa-rupa rambut dina awak tiasa ditanam tibatan nganggo rambut palsu. Bulu anu dipelak langkung realistis tibatan rambut palsu.

Umumna aya sababaraha alesan pikeun mésér boneka séks anu réalistis

1. Jieun hirup kelamin anjeun harmonis

Kahirupan seksual merlukeun gawé babarengan dua jalma, tapi loba hal kajadian dina kahirupan. Anjeun daék unggal waktu, meureun alatan biasa, meureun alatan gawé teu nyugemakeun, meureun alatan aya pasea antara lalaki jeung awewe. Bisa jadi ogé yén pasangan teu hayang boga kelamin kiwari. Aya sababaraha kaayaan anu ngajantenkeun kahirupan séks normal teu mungkin. Nanging, nalika ieu kajantenan, lalaki sareng awéwé hoyong nyobian nyalira. Jigana nu peryogi a boneka séks realistis nu ngidinan Anjeun pikeun ngalaman pangalaman nyata jeung nyugemakeun kelamin rék. Ku cara kieu anjeun tiasa ngalakukeun nyalira tanpa hariwang ngeunaan satengah panolakan, ieu mangrupikeun solusi anu pangsaéna

2. Pohara ekonomis

Hiji bayaran, ngarasakeun hirup. Boneka séks umumna didamel tina TPE sareng baja sareng awét pisan. Pangaruh manjang tina bahan TPE pohara alus, sarta eta bisa manteng pikeun lila. Teu nyebut pigura baja, eta pisan awét, gandeng ku perawatan ati Anjeun, Kuring yakin yén a Boneka Seks Realistis bakal leuwih awét, urang bakal méré boneka kelamin baju jero seksi. Upami anjeun hoyong anjeunna pakéan anu langkung saé, anjeun tiasa ngagaleuh anjeunna sababaraha baju anu langkung saé.

3.Jieun maneh euweuh sorangan

4. Praktek kaahlian kelamin