158cm D Piala Elf Ceuli Big Payudara Sex Boneka Amérika Spot

$1,499 $879


Naha Pilih Us?
  • Taya Émbaran Boneka Seks Bungkusan Wijaksana
  • Harga Kami kalebet PPN sareng Biaya Pabean
  • Factory Outlet Harga Affordable
  • Perlindungan SSL, Pamayaran Aman (Kartu Kiridit)
  • DHL, Fedex atanapi UPS Gratis Pengiriman
  • Boneka kami Dupi CE, FDA, RoHS Certified

Sesuaikeun Boneka Anjeun

Nalika mésér, anjeun tiasa milih konfigurasi di handap ieu

  • Kusabab produk ieu ayeuna di Los Angeles gudang, lokasi pangiriman pikeun produk ieu dugi ka US.

    Mun anjeun di AS, eta bisa dikirimkeun ka anjeun dina poé 4-8.

     

    Warna Kulit: Sarua Salaku Gambar

    Warna Panon: Sarua jeung Gambar

    Gaya Rambut Wig: Sarua Jeung Gambar

    Heunceut: Heunceut Diwangun-di

    Nangtung: NO nangtung

ngabandingkeun


Lebetkeun Kode Kupon: HY50

$50 Pareum Meuli Leuwih $999

SKU: OV14009

kategori: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Punten Catet:

  • Saatos nempatkeun pesenan, éta bakal nyandak sakitar 3-7 dinten pikeun ngahasilkeun boneka ieu (upami anjeun badé nganteurkeun gancang, mangga pilih kami. stock boneka di AS)
  • Baju bonéka téh ukur keur dipajang. Kami nyayogikeun baju jero anu seksi, Tapi kami henteu nyayogikeun baju anu sami sareng poto.
  • Waktu pengiriman barang: AS 7 ~ 15 Dinten, Éropa 18 ~ 25 Dinten. Ieu diperkirakeun waktos pangiriman wungkul, Kami henteu ngajamin tanggal pangiriman.
  • Ngagunakeun VPN? upami anjeun nganggo VPN atanapi Proxy pikeun masker IP anjeun, sistem kaamanan kami tiasa ngabendera sareng nampik transaksi anjeun. Kami ngartos prihatin anjeun ngeunaan privasi, tapi VPN biasana ditandaan ku kalolobaan prosesor pamayaran sareng kami ogé hoyong ngajagi diri tina scammer, janten punten entong hariwang, sareng percanten yén inpormasi anjeun dijagi sareng énkripsi. Karyawan kami henteu kéngingkeun aksés kana kartu kiridit anjeun sareng detil Payal contona, janten entong naroskeun aranjeunna pesenan pikeun anjeun liwat telepon atanapi obrolan, sabab moal tiasa ngabantosan anjeun.




Photo


boneka seksi
bonéka séks bikang
boneka cinta realistis
Boneka séks anu murah
boneka kelamin langkung mirah
boobs badag boneka kelamin
D-cup badag boneka kelamin breasted
boneka séks mega boobs


gambaran

158cm D Piala Elf Ceuli Big Payudara Sex Boneka Amérika Spot

1. Pangiriman gancang di AS: Kapal ti gudang AS, waktos pengiriman barang nyaéta 4-8 poé.
2. Produk ieu dibungkus sacara pribadi, tanpa kecap anu sénsitip, sareng teu aya anu terang naon anu aya dina kotakna.
3. Sampurna melengkung pikeun minuhan kabutuhan seksual nyata anjeun sarta awéwé anjeun, ukuran sampurna jeung gampang pikeun nanganan.
4. The movable mendi ningkatkeun kalenturan dirina, ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyobaan rupa posisi seksual jeung milih hiji anjeun resep nurutkeun kahayang anjeun. Inget tetep suku anjeun babarengan dina posisi normal atawa lamun teu maké boneka kelamin pikeun nyegah ngaruksak kulit dina sendi anjeun.
5. Boneka séks ieu didamel tina bahan TPE, anu katingali sareng karasa sami sareng kulit, nyayogikeun pangalaman anu paling realistis sareng boneka kelamin payudara badag mere Anjeun pelesir pamungkas.

parameter:


Jangkungna boneka cinta

jangkungna:

158cm / 5.18 ft


Bonéka cinta

Bust:

85cm / 33.46di

Ukuran bra boneka cinta

Ukuran Bra:

E-Piala


Pinggang boneka cinta

ninggang:

50cm / 19.68di


Hips boneka cinta

Hips:

85cm / 34.46di


sungut boneka nyata

Kedalaman Lisan:

12 cm / 4.72 di


Vagina Jerona

Vagina jero:

17cm / 6.69di


Kedalaman Anus

Kedalaman Anus:

17 cm / 6.69 di


Boneka cinta beurat

Beurat bersih:

33kg / 72.75 lbs


Asesoris di handap ieu ngan cocog pikeun boneka ukuran pinuh leuwih 100cm (kaasup 100cm).
Upami anjeun ngagaleuh awak boneka séks atanapi boneka séks sahandapeun 100cm, asesoris di handap ieu henteu kalebet.
Aksésori: Wig, Baju jero, Simbut, Sisir, Pelumas, Talc, Kondom, Sarung Tangan, Irrigator
222
9
Bungkusan padet
Bungkusan karton Kraft, kuat sareng padet
Damper busa
Damper wrapping, shockproof sarta Uap-bukti
6
7
Bungkusan ahir
Karton kosong, teu aya inpormasi
Pangiriman rahasia
Pangiriman gratis pamariksaan, pangiriman rahasia
8
9
émbaran Shield
Tagihan kurir tanpa inpormasi sénsitip
Protéksi Privasi
Kurir henteu terang inpormasi kargo
Bewara tukang

Sababaraha titik anjeun kedah ati-ati.

1. Ulah ngantep cai asupkeun sambungan antara beuheung jeung sirah boneka urang. Éta bakal
ngabalukarkeun pigura logam di jero karat. Sanggeus pamakéan tetep boneka kelamin garing kalayan bubuk.

2. Ngagunakeun sabun antibakteri nétral, ulah make cleaners kimiawi, utamana pikeun kelamin TPE ngabalukarkeun pigura logam jero ka karat. Sanggeus pamakéan tetep boneka kelamin garing kalayan bubuk.

3. Pernah Bagikeun Boneka Seks Anjeun: Sababaraha lalaki resep indulge di ayun jeung threesomes. 

4. Saatos meresihan boneka, mangga nganggo anduk garing ka tegalan cai sarta garing sacara alami, lajeng maénkeun bubuk talcum, nyaram pamakéan hairdryer ka tegalan boneka, nu bakal nyieun bahan TPE dina lebur suhu luhur. deformasi.

Kumaha Ngahindarkeun Maot

1, baju handap coba mun teu ngagem lampu-warna, bodas atawa baju heubeul.
2, baju anyar coba meuli kualitas alus, Taobao 10 yuan pakét jenis staining wewengkon musibah.
3, lamun teu aya baju heubeul, kaayaan ékonomi jeung teu ngidinan pikeun meuli baju mahal teuing, mangka baju anyar dibeuli mangga nyeuseuh baju atawa deterjen laundry kahiji 5 nepi ka 8 kali, lamun cai-soaked kaluar warna atra deui, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngarobah boneka.
4, baju coba teu dipencet ku beurat boneka sorangan, pasang aksi nengetan titik ieu.
5, aya résiko ngawarnaan baju langsung saatos nyandak gambar pikeun robih, ngirangan waktos kontak.
6, Anjeun bisa mertimbangkeun méré boneka mun teu ngagem kaos kaki hiji-sapotong, ngasingkeun pakean éksternal. Atawa lawon warna lampu saeutik atawa kertas réstoran di tempat dimana pakean boga tekanan nutup. Contona, dina paling bust piyama poék aya band ngaleutikan, dimana tekanan téh loba nu leuwih luhur ti tempat séjén, tapi ogé utamana gampang pikeun noda, waktos ieu anjeun tiasa Pad a sapu tangan bodas atawa kertas réstoran tiasa di jero.

Ngabersihan Awak anjeun:- Sateuacan nyabak boneka séks, pastikeun awak anjeun beresih. Ieu bisa mastikeun yén manéhna bakal tetep dina kulit pristine nya salawasna.

Anggo pelumas anu aman: - Pastikeun anjeun nganggo pelumas anu didasarkeun cai. Pelumas mangrupa bagian penting tina gairah seksual. Éta ngajadikeun heunceut siap pikeun penetrasi anu langkung jero sareng ogé ngagampangkeun ngirangan iritasi sareng gesekan anu dibarengan.

Pernah Bagikeun Boneka Seks anjeun: - Sababaraha lalaki resep ngayun sareng tiluan. Bari lamunan bisa jadi incredibly arousing, kanyataanana bisa jadi saeutik saeutik tricky, utamana lamun anjeun ngalakukeun hal eta kalawan boneka kelamin. Catet yén nalika jalma sanés gaduh séks anu teu dijagi sareng boneka anu sami sareng anu anjeun anggo, éta tiasa nyababkeun masalah pikeun anjeun duaan. Jadi leuwih hade make kondom bari tiluan.

Saatos meresihan boneka, mangga nganggo anduk garing ka tegalan cai sarta garing sacara alami, lajeng maénkeun bubuk talcum, nyaram pamakéan hairdryer ka tegalan boneka, nu bakal nyieun bahan TPE dina suhu luhur lebur, deformasi.

Bulu mata layu atawa rusak kulit, Anjeun bisa make lem 502 pikeun iteuk. 

Lila-lila makeup boneka tiasa janten hampang, anjeun tiasa mésér alat makeup awéwé pikeun makeup boneka.

Pikeun masalah anu sanés, mangga konsultasi ka penjual.

Pariksa Laporan di handap


2022 Produk Popular di Saham AS

Pilarian Gancang Koleksi Popular

Pilih awéwé atanapi budak lalaki impian anjeun tina langkung ti 2000+ modél



ulasan

Asesoris di handap ieu ngan cocog pikeun boneka ukuran pinuh leuwih 100cm (kaasup 100cm).
Upami anjeun ngagaleuh awak boneka séks atanapi boneka séks sahandapeun 100cm, asesoris di handap ieu henteu kalebet.

7
8
Bungkusan padet
Bungkusan karton Kraft, kuat sareng padet
Damper busa
Damper wrapping, shockproof sarta Uap-bukti
Bungkusan ahir
Karton kosong, teu aya inpormasi
12
Pangiriman rahasia
Pangiriman gratis pamariksaan, pangiriman rahasia
émbaran Shield
Tagihan kurir tanpa inpormasi sénsitip
Protéksi Privasi
Kurir henteu terang inpormasi kargo
Bewara tukang
Sababaraha titik anjeun kedah ati-ati.

1. Ulah ngantep cai asupkeun sambungan antara beuheung jeung sirah boneka urang. Bakal ngabalukarkeun pigura logam di jero karat. Sanggeus pamakéan tetep boneka kelamin garing kalayan bubuk.

2.Using sabun antibakteri nétral, teu make cleaners kimiawi, utamana pikeun kelamin TPE ngabalukarkeun pigura logam jero ka karat. Sanggeus pamakéan tetep boneka kelamin garing kalayan bubuk.

3. Pernah Bagikeun Boneka Seks Anjeun: Sababaraha lalaki resep indulge di ayun jeung threesomes.

4. Saatos meresihan boneka, mangga nganggo anduk garing ka tegalan cai jeung garing sacara alami, lajeng maénkeun bubuk talcum, nyaram pamakéan a dryer bulu ka tegalan boneka, nu bakal nyieun bahan TPE dina lebur suhu luhur. , deformasi.

Kumaha Ngahindarkeun Dyeing

1, baju handap coba mun teu ngagem lampu-warna, bodas atawa baju heubeul.

2, baju anyar coba meuli kualitas alus, Taobao 10 yuan pakét jenis staining wewengkon musibah.

3, lamun teu aya baju heubeul, kaayaan ékonomi jeung teu ngidinan pikeun meuli baju mahal teuing, mangka baju anyar dibeuli mangga nyeuseuh baju atawa deterjen laundry kahiji 5 nepi ka 8 kali, lamun cai-soaked kaluar warna atra deui, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngarobah boneka.

4, baju coba teu dipencet ku beurat boneka sorangan, pasang aksi nengetan titik ieu.

5, aya résiko ngawarnaan baju langsung saatos nyandak gambar pikeun robih, ngirangan waktos kontak.

6, Anjeun bisa mertimbangkeun méré boneka mun teu ngagem kaos kaki hiji-sapotong, ngasingkeun pakean éksternal. Atawa lawon warna lampu saeutik atawa kertas réstoran di tempat dimana pakean boga tekanan nutup. Contona, lolobana piyama poék bust aya band ngaleutikan, dimana tekanan téh loba nu leuwih luhur ti tempat séjén, tapi ogé utamana gampang pikeun noda, waktos ieu anjeun tiasa Pad a sapu tangan bodas atawa kertas réstoran tiasa di jero.

Ngabersihan Awak anjeun:- Sateuacan nyabak boneka séks, pastikeun awak anjeun beresih. Ieu bisa mastikeun yén manéhna bakal tetep dina kulit pristine nya salawasna.

Anggo pelumas anu aman: - Pastikeun anjeun nganggo pelumas anu didasarkeun cai. Pelumas mangrupa bagian penting tina gairah seksual. Éta ngajadikeun heunceut siap pikeun penetrasi anu langkung jero sareng ogé ngagampangkeun ngirangan iritasi sareng gesekan anu dibarengan.

Pernah Bagikeun Boneka Seks anjeun: - Sababaraha lalaki resep ngayun sareng tiluan. Bari lamunan bisa jadi incredibly arousing, kanyataanana bisa jadi saeutik saeutik tricky, utamana lamun anjeun ngalakukeun hal eta kalawan boneka kelamin. Catet yén nalika jalma sanés gaduh séks anu teu dijagi sareng boneka anu sami sareng anu anjeun anggo, éta tiasa nyababkeun masalah pikeun anjeun duaan. Jadi leuwih hade make kondom bari tiluan.

Saatos meresihan boneka, mangga nganggo anduk garing ka tegalan cai sarta garing sacara alami, lajeng maénkeun bubuk talcum, nyaram pamakéan a dryer bulu ka tegalan boneka, nu bakal nyieun bahan TPE dina suhu luhur lebur, deformasi.

1. Bulu mata layu atawa rusak kulit, anjeun tiasa nganggo 502 lem ka iteuk. 

2. Lila-lila makeup boneka bisa jadi torek, Anjeun bisa meuli parabot makeup awéwé pikeun makeup boneka.

3. Pikeun masalah sejenna, mangga konsultasi seller.

rata-rata
0.0
(0)
0%
0%
0%
0%
0%
Ayeuna (0)
Batur(3)

Ngan asup nasabah anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review hiji.

john
2022-04-12 18:21:45
Pisan pikaresepeun Kuring ngan resep bulu pirang ngabodaskeun, bagian pangalusna tina boneka anca ieu euweuh edges seukeut nyieun entri henteu aya rasa nyeri jeung manehna ngarasa kawas awéwé nyata kuring bakal masihan boneka cinta ieu 10 béntang lamun kuring bisa.
bonéka séks cheapest
158cm F-cup Payudara Besar Boneka Seks Realistis dina Stok di AS
john
2022-04-12 17:56:35
Rasana saé pisan pikeun dirampa, desainna sampurna, éta cocog pikeun dianggo, éta tiasa gampang ngajantenkeun kuring klimaks, janten kuring wareg pisan.
166CM F-Cup Lifelike Sex Boneka-Stok Di Australia
tagihan
2021-09-16 14:43:35
Bahan kulit-kawas pisan pleasantly lemes ka touch jeung ngajadikeun produk ieu pelesir noél jeung squeeze!
166CM F-Cup Lifelike Sex Boneka-Stok Di Australia