Boneka Seks 100cm Seksi sareng Manis

Boneka séks 100cm, inohong nya leutik tur seksi, éta 3.28 suku jangkung, bulu geulis, inohong langsing, torek, Sigana ngora tur pinuh ku vitalitas, nyandak imah nya, anjeun tiasa ngadamel anjeun damai Hirup janten geulis tur gairah.
100cm, penampilan Petite, nempatkeun eta dina ranjang, tahan dina leungeun anjeun, sarta nempatkeun eta dina locker, sakabéh nu cocog pisan.
Kadieu sareng mésér gadis impian anjeun.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.

Naha Anjeun Kudu Meuli Boneka Seks 100cm?

Anu mimiti: Boneka realistis 100cm katingal imut pisan. Hargana biasana antara $600 sareng $1,000. Hargana gampang ditampi, sareng boneka lucu 3.28 kaki ieu gampang disimpen sareng dibawa. Beurat rata-rata aranjeunna sakitar 12kg / 26 lb, janten aranjeunna hemat tenaga kerja. Boneka séks 100cm kami sampurna pikeun pamaén anu hoyong nyandak sareng nyimpen langkung gampang, atanapi anu pertama kalina kakeunaan boneka séks. Harga, ukuran, sareng ramah pisan pikeun novice.

Upami anjeun resep boneka séks 100 cm ieu, mangga mésér ayeuna!

Anjeun ogé tiasa milarian langkung seueur boneka cinta ku ngetik kecap konci dina HYDOLL, sapertos boneka séks 65cm, 100cm boneka séks, teras salajengna.

Bréh: Anjeun meureun geus ngadéngé warta yén meuli boneka leutik ieu impounded (biasana di nagara kayaning Kanada, Britania Raya jeung Australia). Seueur jalma hariwang yén pesenan Boneka cinta 100cm bisa ogé jadi impounded, tapi ieu di Amérika Serikat, Jerman, Perancis, jeung Jepang geus euweuh masalah badag. HYDOLL tiasa ngimpor boneka ka alamat AS urang (bea cukai), teras ngintunkeun ka anjeun sacara domestik (catetan: nalika bungkusan dikirim ka nagara, éta henteu acan dipariksa sabab parantos lulus pabean. Teu aya anu terang naon éta. di jero bungkusan, iwal anjeun.)

Tungtungna: Sanggeus anjeun terang hal-hal di luhur, anjeun bakal milih jinis boneka séks, teras anjeun terang naon mangpaat boneka séks, atanapi upami boneka séks 100cm dibandingkeun sareng boneka séks ukuran pinuh, boneka séks 100cm Naon Naon kaunggulan tina boneka? Mangga teraskeun maca.


Hayu urang Ngajalajah Kauntungannana Milik Boneka Seks 100cm

1. Jigana satengah jalma meuli boneka cinta 100cm pikeun alesan ieu: Murah - Salaku nu meuli boneka kelamin munggaran-waktos, Anjeun meureun noticed boneka sex tiasa rada mahal mimitian ti $1000-$2000+. Boneka séks mini bakal ngamungkinkeun anjeun nyobian boneka séks tanpa ngarecah bank. Aranjeunna biasana sababaraha ratus dolar langkung mirah.

2. Alesan paling atra nyaeta torek - Boneka Sex beurat alatan kanyataan yén maranéhanana diwangun ku lapisan kandel TPE atawa bahan silicone, sarta boga hiji rorongkong logam internal. Boneka mini langkung hampang, janten langkung gampang dicekel, maneuver, sareng angkat.

3.Easier Sumputkeun, Simpen loba spasi dina pangkeng Anjeun - Loba jalma timer sadar ngeunaan batur manggihan boneka maranéhanana. Nu leuwih leutik boneka, nu leuwih gampang pikeun nyumputkeun. Ieu gumantung upami anjeun hirup nyalira atanapi sareng jalma sanés.

4. Boneka séks 100cm langkung réalistis tibatan boneka séks 60cm, langkung saé tibatan boneka séks 150cm, sareng hargana henteu mahal pisan, janten boneka séks 100cm mangrupikeun pilihan pangsaéna.


Alesan di luhur asalna tina desain boneka sorangan, tangtosna, aya ogé alesan émosional pikeun jalma.

1. Kalawan boneka kelamin TPE, lalaki bisa bersantai tur pasti bakal ngurangan incidence panyakit dikirimkeun séksual.

2.A Boneka Cinta 100cm tiasa ngabantosan urang ngaleungitkeun setrés di tempat damel. Kahirupan sareng padamelan pisan stres. Gaduh boneka silikon leutik mangrupikeun cara anu efektif pikeun ngaleungitkeun setrés. Anjeun tiasa nyobian upami anjeun hoyong.

3. Manéhna bisa nyaluyukeun status hirup pikeun lalaki lajang, atawa nikah lalaki jeung awewe nu keur papisah samentara ti unggal lianna.

4. Ganti baju festive, boneka kelamin kasampak leuwih realistis ti sababaraha boneka inflatable, ngarah oge pilihan alus keur hiasan pikeun festival.

Upami anjeun resep mesen boneka séks leutik, kuring nyarankeun pisan kana halaman wéb HYDOLL kami. Kami ngahususkeun dina boneka séks 100cm sareng boneka séks anu langkung alit sareng gaduh seueur saham 100cm boneka séks nyata éta kapal ti AS.