Kategori Hot
TOP ngajual boneka
Boneka séks Ukuran pinuh dina saham AS
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • buuk beureum gadis rumaja
      TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin pang populerna
    bonéka cinta nyata  TAMPILAN Gancang
Koléksi anu disarankeun
Boneka Seks BBW
kurva sampurna jeung breasts pinuh, geulis tur seksi
Boneka Seks 100CM
Boneka séks 100cm mangrupikeun salah sahiji anu paling laris
Boneka Seks Murah
HYDOLL milih boneka cinta anu hargana pikeun anjeun
Boneka Seks BBW
kurva sampurna jeung breasts pinuh, geulis tur seksi
Boneka Seks 100CM
Boneka séks 100cm mangrupikeun salah sahiji anu paling laris
Boneka Seks Murah
HYDOLL milih boneka cinta anu hargana pikeun anjeun
Boneka SEX panas
  • boneka kelamin paling realistis
    boneka séks siga hirup  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
KHAS PADANG
  • buuk beureum gadis rumaja
      TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  • boneka kelamin paling realistis
    boneka séks siga hirup  TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang
  •   TAMPILAN Gancang

Kategori Hot

Bonéka Seks
Bonéka Seks
Bonéka Seks Lalaki
Bonéka Seks Lalaki
Boneka Sex Booty Badag
Boneka Sex Booty Badag
Boneka Cinta
Boneka Cinta
Boneka Seks Jepang
Boneka Seks Jepang
Boneka Seks Silikon
Boneka Seks Silikon
Bonéka Seks Anime
Bonéka Seks Anime
boneka nyata
boneka nyata

 

Naon Dupi Boneka Seks?

 Kantun nempatkeun, boneka séks nyaéta boneka pendamping seksual, Éta kalebet sagala jinis boneka kelamin inflatable jeung boneka kelamin padet, kaasup awewe jeung lalaki, aranjeunna dihartikeun salaku manusa-kawas, pinuh-awak, anatomis bener boneka anthropomorphic bahan béda.

Salaku conto , silikon, sarta elastomer termoplastik (TPE). sarta rentang harga nu dirancang pikeun pamakéan seksual. A boneka sex (ogé boneka cinta atanapi boneka blowup) mangrupikeun jinis antropomorfik kaulinan kelamin dina ukuran jeung wangun pasangan seksual. Boneka séks bisa diwangun ku sakabéh awak kalawan beungeut, atawa ngan hiji sirah, pelvis, atawa awak sabagean lianna, jeung asesoris (vagina, anus, sungut, sirit) pikeun stimulasi seksual. Bagian-bagianna tiasa dicabut atanapi ditukeurkeun. 

 

Naon Dupi Boneka Seks?

 Kantun nempatkeun, boneka séks nyaéta boneka pendamping seksual, Éta kalebet sagala jinis boneka kelamin inflatable jeung boneka kelamin padet, kaasup awewe jeung lalaki, aranjeunna dihartikeun salaku manusa-kawas, pinuh-awak, anatomis bener boneka anthropomorphic bahan béda.

Salaku conto , silikon, sarta elastomer termoplastik (TPE). sarta rentang harga nu dirancang pikeun pamakéan seksual. A boneka sex (ogé boneka cinta atanapi boneka blowup) mangrupikeun jinis antropomorfik kaulinan kelamin dina ukuran jeung wangun pasangan seksual. Boneka séks bisa diwangun ku sakabéh awak kalawan beungeut, atawa ngan hiji sirah, pelvis, atawa awak sabagean lianna, jeung asesoris (vagina, anus, sungut, sirit) pikeun stimulasi seksual. Bagian-bagianna tiasa dicabut atanapi ditukeurkeun. 

Saha anu Nyiptakeun Boneka Seks?

Sababaraha kahiji boneka awewe dijieun ku pelaut Perancis (dame de voyage) jeung Spanyol (dama de Viaje) dina abad sixteenth anu bakal terasing salila perjalanan panjang. Boneka masturbasi ieu sering didamel tina lawon anu dijahit atanapi baju kuno sareng mangrupikeun miheulaan langsung tina jaman ayeuna. bonéka séks sawawa. Saterusna, Walanda ngajual sababaraha bonéka ieu ka urang Jepang dina mangsa Rangaku, sarta istilah "pamajikan Walanda"Masih sok dianggo di Jepang pikeun ngarujuk kana boneka séks.

Dina 1918, seniman Austria Oskar Kokoschka maréntahkeun boneka Alma Mahler (anu Kokoschka dipikacinta) ka tukang wayang Jerman Hermine Moos, nalika anjeunna di Dresden. Sanajan dimaksudkeun pikeun simulate Alma sarta narima sayang na, "Alma boneka" teu nyugemakeun Kokoschka sarta anjeunna ancur eta salila pihak.

Artis surrealist Jerman Hans Bellmer didadarkeun salaku "tokoh bapa modern boneka sex” pikeun wayang séksna dina taun 1930-an anu modélna leuwih réalistis pindah bonéka seksi salajengna ka hareup. Bellmer nyieun tilu bonéka, beuki canggih dina desain, nu ogé dijieun gelombang di komunitas seni internasional.

Saha anu Nyiptakeun Boneka Seks?

Sababaraha kahiji boneka awewe dijieun ku pelaut Perancis (dame de voyage) jeung Spanyol (dama de Viaje) dina abad sixteenth anu bakal terasing salila perjalanan panjang. Boneka masturbasi ieu sering didamel tina lawon anu dijahit atanapi baju kuno sareng mangrupikeun miheulaan langsung tina jaman ayeuna. bonéka séks sawawa. Saterusna, Walanda ngajual sababaraha bonéka ieu ka urang Jepang dina mangsa Rangaku, sarta istilah "pamajikan Walanda"Masih sok dianggo di Jepang pikeun ngarujuk kana boneka séks.

Dina 1918, seniman Austria Oskar Kokoschka maréntahkeun boneka Alma Mahler (anu Kokoschka dipikacinta) ka tukang wayang Jerman Hermine Moos, nalika anjeunna di Dresden. Sanajan dimaksudkeun pikeun simulate Alma sarta narima sayang na, "Alma boneka" teu nyugemakeun Kokoschka sarta anjeunna ancur eta salila pihak.

Artis surrealist Jerman Hans Bellmer didadarkeun salaku "tokoh bapa modern boneka sex” pikeun wayang séksna dina taun 1930-an anu modélna leuwih réalistis pindah bonéka seksi salajengna ka hareup. Bellmer nyieun tilu bonéka, beuki canggih dina desain, nu ogé dijieun gelombang di komunitas seni internasional.

boneka séks silikon
Anu urang?
Halo! Kami HYDOLL.COM. HYDOLL.COM mangrupakeun salah sahiji toko online ngarah di dunya pikeun boneka awewe sareng anjeun gaduh seueur alesan anu saé pikeun mésér ti kami. Kami mangrupikeun perusahaan anu ngembang gancang sabab kami salawasna ngutamakeun para nasabah. Deui dina 2016, urang perhatikeun sababaraha daptar harga murah anu curang dina Amazon, SellingPlace, sareng eBay. sajumlah ageung anu ngajual ngagunakeun taktik curang pikeun ngajual boneka cinta kalayan harga anu murah pisan. Kami mendakan yén seueur anu mésér nampi boneka séks anu kualitasna goréng sareng mimiti teu percanten ka Speedy, Amazon, sareng eBay. Urang sadar yén urang kudu milih suppliers boneka kelamin kualitas pikeun pembeli sarta nyieun situs web bébas panipuan. Janten kami nyiptakeun HYDOLL Kami mendakan boneka seks merek anu terkenal pikeun dianggo, sapertos Boneka WM, Boneka Piper, jsb. Sareng kami ogé milih seueur kualitas. boneka awewe ti suppliers séjén kalawan harga low.
Anu urang?
Halo! Kami HYDOLL.COM. HYDOLL.COM mangrupakeun salah sahiji toko online ngarah di dunya pikeun boneka awewe sareng anjeun gaduh seueur alesan anu saé pikeun mésér ti kami. Kami mangrupikeun perusahaan anu ngembang gancang sabab kami salawasna ngutamakeun para nasabah. Deui dina 2016, urang perhatikeun sababaraha daptar harga murah anu curang dina Amazon, SellingPlace, sareng eBay. sajumlah ageung anu ngajual ngagunakeun taktik curang pikeun ngajual boneka cinta kalayan harga anu murah pisan. Kami mendakan yén seueur anu mésér nampi boneka séks anu kualitasna goréng sareng mimiti teu percanten ka Speedy, Amazon, sareng eBay. Urang sadar yén urang kudu milih suppliers boneka kelamin kualitas pikeun pembeli sarta nyieun situs web bébas panipuan. Janten kami nyiptakeun HYDOLL Kami mendakan boneka seks merek anu terkenal pikeun dianggo, sapertos Boneka WM, Boneka Piper, jsb. Sareng kami ogé milih seueur kualitas. boneka awewe ti suppliers séjén kalawan harga low.
boneka séks silikon
Naha Pilih HYDOLL?
Urang nawiskeun kualitas luhur boneka séksi seksi di toko HYDOLL, anjeun salawasna bisa meunang boneka cinta kalawan harga nu lumrah, pengiriman barang haratis dina sagala pesenan, sarta layanan palanggan industri-ngarah. Upami anjeun milarian boneka séks anu kualitas luhur, ieu kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Kami gaduh pilihan unik boneka cinta realistis méwah anu dirancang pikeun katingali sareng karasa sapertos awéwé anu anjeun impikeun. Pangalaman balanja anu dipuseurkeun ku palanggan parantos janten tujuan kami sareng kami bangga kana kabijakan komprehensif anu nempatkeun kami dina alam anu luhur sareng saluareun pesaing urang. Kadieu sareng pilih karesep anjeun
bonéka asli
Naha Pilih HYDOLL?
Urang nawiskeun kualitas luhur boneka séksi seksi di toko HYDOLL, anjeun salawasna bisa meunang boneka cinta kalawan harga nu lumrah, pengiriman barang haratis dina sagala pesenan, sarta layanan palanggan industri-ngarah. Upami anjeun milarian boneka séks anu kualitas luhur, ieu kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Kami gaduh pilihan unik boneka cinta realistis méwah anu dirancang pikeun katingali sareng karasa sapertos awéwé anu anjeun impikeun. Pangalaman balanja anu dipuseurkeun ku palanggan parantos janten tujuan kami sareng kami bangga kana kabijakan komprehensif anu nempatkeun kami dina alam anu luhur sareng saluareun pesaing urang. Kadieu sareng pilih karesep anjeun
bonéka asli
Video pabrik boneka séks
Ieu video tina batur sapagawean geulis ngadatangan pabrik nu Ti sculpting sirah boneka ka implanting halis. Ningali payuneun anjeun
Video pabrik boneka séks
Ieu video tina batur sapagawean geulis ngadatangan pabrik nu Ti sculpting sirah boneka ka implanting halis. Ningali payuneun anjeun
Naha Anjeun Peryogi Boneka Seks Saukuran Hirup?
1. Éta bisa mantuan kalawan kahariwang, katiisan
Kalayan persaingan anu sengit di masarakat, tekanan masarakat beuki ningkat. Jalma nyoba ngurangan tekanan dina sababaraha cara, kayaning bade bar, bade golf, jsb Tapi kumaha ieu leuwih seru ti owning pasangan seksual? Nalika anjeun dikritik ku atasan anjeun, nalika anjeun pangangguran, atanapi nalika babaturan anjeun henteu ngartos anjeun, atanapi nalika anjeun putus sareng pameget. Naha anjeun ngarasa teu daya, hariwang, sareng setrés? Bayangkeun waé, dina peuting-peuting sepi anu teu kaétang, ngagolér nyalira dina ranjang, ngarasa sepi tapi teu aya anu tiasa ngadangukeun anjeun, kahayang seksual dina manah teu tiasa direngsekeun, sareng saatos lami, anjeun tiasa janten langkung kolot sareng ngarasa yén hirup henteu aya gunana. . Naon hal dahsyat ieu?
2. Beuki loba jalma jadi peminat sex boneka nyata
data otoritas nunjukeun yen aya beuki loba jalma meuli boneka séks kahirupan nyata. Aranjeunna pikir jenis investasi ieu memang bakal meunang balik hébat.
3. Boneka Sex Nyata anu taat
Di dieu, anjeun umum, aranjeunna bakal ngadangukeun salah sahiji pesenan anjeun, sareng leres-leres 100% ngaéksekusi. Anjeun tiasa nyobian pose seksual anu béda. Anjeun tiasa gaduh kelamin sareng boneka séks dimana waé di bumi. Upami anjeun resep lisan boneka nyata realistis, Anjeun bisa make sungut nya, heunceut, jeung anus curhat kahayang anjeun.
boneka awewe
Naha Anjeun Peryogi Boneka Seks Saukuran Hirup?
1. Éta bisa mantuan kalawan kahariwang, katiisan
Kalayan persaingan anu sengit di masarakat, tekanan masarakat beuki ningkat. Jalma nyoba ngurangan tekanan dina sababaraha cara, kayaning bade bar, bade golf, jsb Tapi kumaha ieu leuwih seru ti owning pasangan seksual? Nalika anjeun dikritik ku atasan anjeun, nalika anjeun pangangguran, atanapi nalika babaturan anjeun henteu ngartos anjeun, atanapi nalika anjeun putus sareng pameget. Naha anjeun ngarasa teu daya, hariwang, sareng setrés? Bayangkeun waé, dina peuting-peuting sepi anu teu kaétang, ngagolér nyalira dina ranjang, ngarasa sepi tapi teu aya anu tiasa ngadangukeun anjeun, kahayang seksual dina manah teu tiasa direngsekeun, sareng saatos lami, anjeun tiasa janten langkung kolot sareng ngarasa yén hirup henteu aya gunana. . Naon hal dahsyat ieu?
2. Beuki loba jalma jadi peminat sex boneka nyata
data otoritas nunjukeun yen aya beuki loba jalma meuli boneka séks kahirupan nyata. Aranjeunna pikir jenis investasi ieu memang bakal meunang balik hébat.
3. Boneka Sex Nyata anu taat
Di dieu, anjeun umum, aranjeunna bakal ngadangukeun salah sahiji pesenan anjeun, sareng leres-leres 100% ngaéksekusi. Anjeun tiasa nyobian pose seksual anu béda. Anjeun tiasa gaduh kelamin sareng boneka séks dimana waé di bumi. Upami anjeun resep lisan boneka nyata realistis, Anjeun bisa make sungut nya, heunceut, jeung anus curhat kahayang anjeun.
boneka awewe

Tina Blog Kami

FAQs
HYdoll teh toko paling beredar, kalawan loba lisensi asli tina boneka sex merek. Bonéka séks ieu tiasa nyababkeun kapuasan super pikeun pangguna, sareng dina kaayaan normal moal nyababkeun ngarugikeun ka awak atanapi kulit.
Spésifikasi tina boneka séks:
Aya seueur ukuran boneka séks, biasana, anu pangleutikna nyaéta 65 cm boneka séks mini sarta pangbadagna nyaéta 175 cm. Warna sareng gaya boneka ieu béda, sareng warna rambut sareng panonna ogé béda. Toko ieu tiasa nyayogikeun jinis kaulinan seks ieu iraha waé, pikeun ngagampangkeun pameseran palanggan tanpa aya masalah. Di dieu, toko online nyayogikeun rupa-rupa gaya boneka anu tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun pikeun kaulinan séks. Kami gaduh boneka séks anu murah pikeun sadayana pikeun milih Boneka ieu tahan cai. Ku alatan éta, anjeun tiasa nganggo boneka dina bak mandi. Toko ieu nyayogikeun boneka séks kalayan fitur-fitur énggal, ku kituna nyayogikeun para nasabah rasa kanyamanan anu saé sareng pangalaman anu langkung saé. Sacara umum, boneka séks lemes sareng fleksibel, ku kituna anjeun tiasa ngabengkokkeun cocooan ka posisi anu cocog sareng anjeun. Nyadiakeun pamaké jeung pelesir orgasme dina rupa postures. Toko ieu henteu ngan ukur nyayogikeun boneka lalaki tapi ogé boneka awéwé, ku kituna pangguna tiasa ngagaleuh biaya-éféktif boneka séks mirah Sateuacan nganggo cocooan seks, anjeun kedah ngabersihan heula sabab tiasa ngandung sajumlah leutik baktéri. Ku alatan éta, ngumbah eta saméméh jeung sanggeus unggal pamakéan. Nya kitu, upami anjeun pertama kalina nganggo cocooan séks, anjeun kedah nyobian ngabersihan éta saatos unggal dianggo pikeun manjangkeun umur cocooan séks.
Janten anjeun pikir anjeun hoyong hubungan séks sareng boneka séks?
Upami anjeun panginten mésér boneka séks mini tapi henteu acan, anjeun panginten sering naroskeun patarosan ieu ka diri anjeun. Éta adil-sanggeus sadayana, ngagaleuh hiji mangrupikeun resep mésér mobil. Éta henteu mirah, aranjeunna mangrupikeun investasi, sareng anjeun moal hoyong mésér hiji tanpa masihan uji coba heula. Nanging, teu sapertos mobil, anjeun henteu kedah nyéépkeun barang-barangna ngeunaan boneka cinta.  
Naha kateupastian éta ngahalangan anjeun pikeun mésér hiji?
Anjeun tiasa milarian online sadayana dinten panjang sareng mendakan sagala jinis pendapat anu béda. Jeung aya loba. Sababaraha ngaku éta salaku alus salaku hal nyata; sababaraha nyebutkeun éta malah hadé, jeung sababaraha geus miboga pangalaman kirang ti sampurna.  
Janten, saha anu anjeun kedah percanten?
Boneka cinta ngagaduhan sababaraha mangpaat, tina ningkatkeun kapercayaan anjeun ku ningkatkeun stamina anjeun, dugi ka gaduh cocooan téknologi tinggi di pangkeng. Aranjeunna langkung mirah tibatan bobogohan sareng tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun séks nalika anjeun pendak sareng jalma anyar. Kami hoyong anjeun tiasa ngiringan kauntungan éta sareng janten pencinta anu langkung saé, langkung percaya diri. Tapi anjeun bakal salawasna aya dina pager dugi ka nampi klarifikasi anu anjeun pikahoyong ngeunaan seluk beluk literal boneka cinta.
Kasenangan Jasmani endah pisan
Upami anjeun serius mésér boneka séks, anjeun panginten parantos ngalaksanakeun panalungtikan ngeunaan merek, bahan, sareng sadayana anu aya di antawisna. Tapi lamun anjeun anyar pikeun bisnis ieu, anjeun kudu nyaho yén jumlah pelesir anjeun meunang ti mibanda kelamin jeung a boneka séks silikon correlates langsung ka sabaraha méakkeun on nya. Aya seueur hal anu anjeun tiasa angkat kalayan ngagaleuh murah sareng kéngingkeun sadayana anu anjeun pikahoyong pikeun pasangan anu langkung mahal. Boneka séks, sanajan, sanés salah sahiji produk éta. Sex With A Sex Doll - Akira Ngagolér dina Ranjang Pariksa Akira sareng baca caritana Nanging, anjeun ayeuna hirup dina jaman dimana manufaktur sareng téknologi ngembang langkung gancang tibatan anu kantos. Éta hartosna yén boneka cinta janten langkung maju, langkung rinci, sareng langkung hirup. Salaku tambahan, seueur boneka gaduh pilihan pikeun heunceut anu tiasa dicabut anu tiasa ditukeurkeun sareng anu ngandung ridges, geter, sareng seueur deui pikeun kasenangan maksimal. Boneka anu langkung maju gaduh sistem pemanasan anu ngayakeun réplikasi kahaneutan tina heunceut nyata. Gabungkeun éta kalayan pelumas sakedik, sareng anjeun nuju ka Pleasure City!  
Tapi Kumaha Ieu Leres Rasana?
Éta écés bakal karasaeun hebat upami anjeun gaduh boneka séks anu réalistis sadayana lonceng sareng whistles.
Boneka Sove Ngajual Muhun dina Pandémik COVID-19

COVID-19 parantos nyaksian panutupan perusahaan di sakumna dunya, tapi kusabab karantina wajib, industri boneka seks sigana booming.

Nalika wengi janten langkung panjang, wates popularitas janten langkung sepi, sareng jumlah warga anu mésér boneka séks naék.

Sababaraha panyadia yakin yén industri boneka séks langkung saé tibatan kantos dina pandémik COVID-19. Kusabab éta sanés ngan ukur maksa jalma-jalma ngagunakeun boneka séks pikeun ngasingkeun diri. Beuki loba pasangan anu meuli kaulinan ieu pikeun ngaronjatkeun pelesir seksual. Dina sababaraha bulan ayeuna, penjualan boneka urang pasti bakal ningkat, sareng penjualan boneka mini sex bakal langkung gancang. harga mirah, fungsi sarua, ukuranana leuwih leutik, gampang pikeun ngabersihan.

JAKARTA - boneka cinta geus ngajual ogé saméméh Natal. Pandemik COVID-19 nyiptakeun 'badai sampurna' pikeun palanggan anu sepi.

Statistik muncul ti Amérika Serikat sareng nunjukkeun yén lokétna nyababkeun penjualan boneka seks di New York, Los Angeles, Chicago sareng Dallas.

Panaliti nunjukkeun paningkatan 25 persén dina penjualan taun 2020 dibandingkeun sareng 2019 - sedengkeun statistik di New York nunjukkeun penjualan ningkat ku 65 persén, numutkeun perusahaan boneka seks HYDOLL.


Nalika SexDollGenie anu berbasis di Miami nyatakeun penjualanna ngabeledug ku 218 persén ti 2019 dugi ka 2020.


Pamilik HYDOLL, Bill nyarios ka New York Post yén anjeunna nyangka langkung seueur lalaki anu nuju kana boneka séks pikeun kepuasan seksualna. Alesanana, éta boneka sex lifelike henteu pajeulit sapertos awéwé.


Sareng anjeunna ngaramalkeun yén seueur jalma langkung resep nyéépkeun Natal sareng boneka séks tibatan manusa.

"Kanggo sabagéan ageung, ieu tiasa janten bédana antara nyéépkeun usum liburan dikarantina nyalira, atanapi sareng pasangan seksual impian anjeun pikeun ngajaga anjeun sareng ranjang anjeun haneut nalika wengi tiis," saur Gill dikutip ku Daily Star, Senén, 14 Désémber.

Bonéka séks ieu hargana lumayan mahal, 2-3 rébu dolar AS, atawa sarua jeung Rp.28-42 juta pér barang.

Boneka séks déwasa tiasa nyugemakeun kabutuhan séksual poék anjeun. Hayu, leupaskeun libido anjeun sareng boneka seks murah ieu. Sadaya ieu gaduh kawijaksanaan pinuh, sareng ayeuna gaduh boneka sawawa nyata tiasa ngabantosan anjeun. Di dieu anjeun tiasa kerja keras pikeun ngahontal implengan akhir seksual, sareng anjeun damel sakedik pisan. Boneka séks anu murah tiasa disebatkeun anu paling murah. Aranjeunna tiasa nyugemakeun kahirupan séks anjeun pikeun sakedik artos

COVID-19 parantos nyaksian panutupan perusahaan di sakumna dunya, tapi kusabab karantina wajib, industri boneka seks sigana booming.

Nalika wengi janten langkung panjang, wates popularitas janten langkung sepi, sareng jumlah warga anu mésér boneka séks naék.

Sababaraha panyadia yakin yén industri boneka séks langkung saé tibatan kantos dina pandémik COVID-19. Kusabab éta sanés ngan ukur maksa jalma-jalma ngagunakeun boneka séks pikeun ngasingkeun diri. Beuki loba pasangan anu meuli kaulinan ieu pikeun ngaronjatkeun pelesir seksual. Dina sababaraha bulan ayeuna, penjualan boneka urang pasti bakal ningkat, sareng penjualan boneka mini sex bakal langkung gancang. harga mirah, fungsi sarua, ukuranana leuwih leutik, gampang pikeun ngabersihan.

JAKARTA - boneka cinta geus ngajual ogé saméméh Natal. Pandemik COVID-19 nyiptakeun 'badai sampurna' pikeun palanggan anu sepi.

Statistik muncul ti Amérika Serikat sareng nunjukkeun yén lokétna nyababkeun penjualan boneka seks di New York, Los Angeles, Chicago sareng Dallas.

Panaliti nunjukkeun paningkatan 25 persén dina penjualan taun 2020 dibandingkeun sareng 2019 - sedengkeun statistik di New York nunjukkeun penjualan ningkat ku 65 persén, numutkeun perusahaan boneka seks HYDOLL.


Nalika SexDollGenie anu berbasis di Miami nyatakeun penjualanna ngabeledug ku 218 persén ti 2019 dugi ka 2020.


Pamilik HYDOLL, Bill nyarios ka New York Post yén anjeunna nyangka langkung seueur lalaki anu nuju kana boneka séks pikeun kepuasan seksualna. Alesanana, éta boneka sex lifelike henteu pajeulit sapertos awéwé.


Sareng anjeunna ngaramalkeun yén seueur jalma langkung resep nyéépkeun Natal sareng boneka séks tibatan manusa.

"Kanggo sabagéan ageung, ieu tiasa janten bédana antara nyéépkeun usum liburan dikarantina nyalira, atanapi sareng pasangan seksual impian anjeun pikeun ngajaga anjeun sareng ranjang anjeun haneut nalika wengi tiis," saur Gill dikutip ku Daily Star, Senén, 14 Désémber.

Bonéka séks ieu hargana lumayan mahal, 2-3 rébu dolar AS, atawa sarua jeung Rp.28-42 juta pér barang.

Boneka séks déwasa tiasa nyugemakeun kabutuhan séksual poék anjeun. Hayu, leupaskeun libido anjeun sareng boneka seks murah ieu. Sadaya ieu gaduh kawijaksanaan pinuh, sareng ayeuna gaduh boneka sawawa nyata tiasa ngabantosan anjeun. Di dieu anjeun tiasa kerja keras pikeun ngahontal implengan akhir seksual, sareng anjeun damel sakedik pisan. Boneka séks anu murah tiasa disebatkeun anu paling murah. Aranjeunna tiasa nyugemakeun kahirupan séks anjeun pikeun sakedik artos

Upami boneka séks terus ningkat dina laju anu aya dina opat taun ka pengker (saprak kuring terakhir ningali situs wéb boneka nyata opat taun ka pengker, perbaikanna ageung) maka langit mangrupikeun watesna. Sadaya téknologi condong ningkat dina laju anu terus-terusan ogé, pangaruh bola salju, janten kuring ngarepkeun tingkat perbaikan anu langkung gancang salami opat taun ka hareup. Ieu mungkin yen biaya bakal ngabuktikeun faktor ngawatesan, meureun aya hiji wates luhur naon urang bakal méakkeun on sababaraha Boneka séks anu réalistis, Tapi lajeng deui, aya meureun moal. Kuring geus noticed nu boneka nyata dina rentang lega model kiwari, kalawan rentang lega tina harga. Model hargana luhur luar biasa, upami sanés pikeun kelim kapang, anjeun bakal bajoang ningali aranjeunna henteu nyata, sahenteuna dina gambar anu tetep. Katingalina yén sababaraha bentuk vokalisasi sareng gerakan animatronik sigana janten faktor anu ningkat salajengna. Kuring ogé tiasa ningali perusahaan boneka nyata kalebet sababaraha jinis unit pemanasan internal, sigana mangrupikeun ide anu dasar, sareng kuring reuwas anu henteu acan dilakukeun sateuacanna. Ogé, salaku pamaké mindeng poise boneka maranéhanana, dina korsi, jsb, needing haneut aranjeunna nepi dina ranjang jeung simbut listrik on kudu rada ngawatesan. Tapi lajeng, meureun sakali teh Boneka séks anu réalistis dipanaskeun bisa tetep haneut sakedap? Bakal kabetot uninga. Jadi atoh, dina 10 taun Jigana boneka kelamin mini bakal haneut kawas jalma nyata, sarta bisa ngobrol, gerak, jeung ngabales. Éta meureun bakal bisa ngalirkeun sakabéh cairan awak ogé, cikiih, getih, cimata, ciduh, mani (apal aya boneka nyata jalu), kesang, susu, sékrési heunceut, sial, (naha kuring poho nanaon?) nu sigana janten padamelan anu aranjeunna lakukeun ayeuna. Kuring kudu pikir maranéhna bakal nyortir kaluar yén kelim kapang alarming ogé, tapi kuring bakal hanjelu lamun eta mana, éta hal paling metot ngeunaan boneka, maranéhna nyata / frisson teu nyata. Kuring nebak pikeun duanana sexes tina boneka, kamampuhan pikeun convincingly orgasme bakal jadi hiji hal anu pamaké seksual bakal mayar premium pikeun. Tapi ngagantung sakedap, naha kuring kedah dina gaji upami kuring badé ngarancang barang-barang katurunan pikeun aranjeunna
Jaminan urang
Jaminan urang